Strategiesessie

Boek hier je waardevolle strategiesessie van maximaal 30 minuten en maak kennis met ons

Je wil mogelijk graag een strategiesessie hebben met mij als ervaren internetmarketeer, dat kan.

Het doel van deze strategiesessie is, om te kijken waar je nu precies staat, waar je naartoe wil. Tevens kijken wij samen hoe je dit doel eventueel zou kunnen gaan bereiken, mogelijk met mij als coach aan je zijde… 

Wij kunnen elkaar een beetje leren kennen en kijken of het ook een goede ‘match’ is. Niet iedere coach is trouwens geschikt voor iedereen, ik zeker niet, want ik werk echt niet met iedereen samen… Wil je een goede kans van slagen hebben, dan is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken, eerlijk bent en naar elkaar de benodigde inzet toont.

Als ik je niet kan helpen, om wat voor reden dan ook, zeg ik dat heel eerlijk en direct tegen je. Ik ben beslist niet bot, maar wel heel direct en rechtstreeks.  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden zegt een bekent spreekwoord en dat is iets wat ik beslist wil zien te voorkomen. 

Ben jij het met deze manier van aanpak eens en kun je tegen opbouwende kritiek, om uiteindelijk de volgende stappen te kunnen zetten? Vind je het fijn om iemand naast je te hebben die je verantwoordelijk houdt voor je werk en de opdrachten? Dan ben ik misschien wel DE juiste coach voor jou. 

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten en kennis met je te mogen maken, jij ook? Meld je dan hieronder even geheel vrijblijvend aan voor je strategiesessie. Ik neem dan z.s.m. even contact met je op, voor het maken van een afspraak die ons beiden past.

Rest mij je nog een hele fijne dag toe te wensen.

Christo Cornelissen
Christo Cornelissen

Meld je aan bij Winst & Groei en boek je GRATIS strategiesessie van 30 min. Wij bellen z.s.m. terug voor het maken van een afspraak

* indicates required