Nieuws De pagina om op de hoogte te blijven

Nieuws
Windesheim Almere

NIEUWS!

Volgens weekblad Elsevier staat Windesheim Almere v.w.b. de studierichting commerciele economie ( CE) zeer goed aangeschreven.

Voor 2017 heeft Windesheim Almere de no 1 positie bereikt, waardoor het de beste hoge school van Nederland is! Dit geld dus voor de studierichting commerciele economie  ( CE )

Nieuws, weekblad Elsevier beoordeelt Windesheim Almere als beste opleiding voor commerciele economie (CE)

Weekblad Elsevier heeft onderzoek laten doen door een extern bureau en deze heeft alle hoge scholen in Nederland onder de loep genomen. Op alle onderdelen waarop werd getoetst, bleek Windesheim Almere v.w.b. de commerciele economie ruimschoots hogere scores te behalen.

Wil je de scoren bekijken?, dat kan. Klik dan even op onderstaande link, zodat je naar de onderzoeksresultaten kunt kijken.

Klik op deze link!

Christo Cornelissen, internetmarketeer en verkooptrainer, geeft 4 gastcolleges bij Windesheim Almere.

Christo Cornelissen
Nieuws
Het geheim van topverkopers onthuld

Christo Cornelissen is coach, trainer en mentor van leden binnen Winst & Groei in Almere. Hij is verkooptrainer en tevens internetmarketeer en auteur van vele e-books, waaronder:

Auteur e-books

“HET GEHEIM VAN TOPVERKOPERS ONTHULD”  en  

“23 AFLUITTECHNIEKEN MET WINST & GROEI!”

4 Gastcolleges

Op  ma 20/11, di 21/11 en wo 22/11 geeft hij bij Windesheim Almere 4 gastcolleges over afsluittechnieken en het omgaan met bezwaren.

Blitzmiddag

Op 28 november werkt hij mee aan de Blitzmiddag op het Windesheim College Almere . ( 12:00 – 16:30 )

De studenten komen dan zakelijk gekleed en moeten zich presenteren aan de ïnkopers c.q. de beslissers van een bedrijf. Deze middag zal de studenten veel waarde brengen en hun hele leven bijblijven, aldus Maaike Koster, vakdocent marketing & sales bij Windesheim Almere..

 

Wie is Christo Cornelissen eigenlijk?

Christo Cornelissen heeft zich samen met z’n vrouw Mieke Bouquet, gespecialiseerd op het gebied van internet marketing en verkooptraining. Daarnaast is hij een specialist in het recruiten van ondernemers en draagt regelmatig zijn kennis over op de nieuwe ondernemers.
Het betreft hier ondernemers die in de MLM industrie hun bedrijf willen opbouwen. 

Zij zijn samen heel erg gedreven om ondernemers te helpen naar meer winst en groei binnen de onderneming. Vandaar dat zij Winst & Groei hebben opgezet.

Christo komt oorspronkelijk uit het bankwezen, had er verschillende staffuncties en tevensde verantwoording over 120 medewerkers.  Al snel begreep hij, dat hij hier niet gelukkig zou worden en verliet na enkele jaren het bankwezen.

Als jong volwassene was hij stafmedewerker geweest op de volgende bedrijfsafdelingen Planning en Begroting, Financiele administratie en Statistiek. Zijn leiderschapskwaliteiten kwamen hem hier goed van pas.

Zijn verkoop carriere nader bekeken

Hij heeft bij het bedrijf “Door” in Doorn de benodigde verkoop opleidingen gevolgd en certificaten behaald. Hij klom op binnen verschillende grote bedrijven en werd uiteindelijk topverkoper.

Christo heeft daarna jarenlang diverse hoge commerciele functies bekleed en heeft zich opgewerkt tot verkoopleider bij DuBoix Benulux. Hij was verandwoordelijk was voor een miljoenen omzet en gaf leiding aan 21 vertegenwoordigers in de Benelux.

Lid van het presidentsteam van Herbalife in de jaren ’90

Naast zijn drukke verantwoordelijke werkzaamheden heeft hij destijds in de directeverkoop zijn eigen verkooporganisatie opgezet. Bij Herbalife bouwde hij een eigen verkooporganisatie op tot het niveau van President. Dit is het aller hoogste niveau dat je toen kon bereiken binnen Herbalife.

In 1994 ontving hij in Barcelona op de Extravaganza van Herbalife, zijn onderscheiding. Ten overstaan van 25000 ondernemers ontving hij zijn presidents pin van de oprichter van Herbalife,  Mark Hughes.

Hierdoor kwam hij destijds in de jaren ’90 in het Presidents team van Herbalife terrecht. Hij is dus bekend en specialist in het recruiten van nieuwe ondernemers binnen MLM organisaties. Christo gaf hier regelmatig tips en adviezen over aan ondernemers binnen de verschillende verkooporganisaties.

Zijn carriere als verkoopleider

Hij heeft later ondernemers bij vele grote internationale bedrijven in Nederland getraind.  Bij diverse directe verkoop organisaties zoals Amway, Jean Pierre Sand, Herbalife en Quorum, verzorgde hij de trainingen voor honderden ondernemers.  Christo en Mieke hebben een grote passie: Het verspreiden van “de boodschap” over het vrije ondernemerschap en de nieuwe mogelijkheden via het internet!

Dit alles heeft er dus toe geleid, dat zij samen het bedrijf Winst & Groei hebben opgezet. Dit bedrijf geeft coaching aan ondernemers, trainers en leert hen het stapelen van inkomsten. Daarnaast implementeren zij strategieen en verdienmodellen bij de bedrijven, zodat zij meer winst en groei kunnen gaan realiseren. 

Auteur van diverse e-books

Christo heeft diverse e-books geschreven, zowel over de directe verkoop, als op het gebied van sales.

Het geheim van topverkopers onthuldHij heeft samen met de topverkoper van de Mediamarkt i.c.m. de directie van de Mediamarkt Almere, een e-book geschreven. Het e-book heeft de titel: “HET GEHEIM VAN TOPVERKOPERS ONTHULD”.

Verder heeft hij een e-book geschreven over het afsluiten van de order met de titel: “23 AFSLUITTECHNIEKEN MET WINST & GROEI”.

 

Spreker op zakelijke evenementen

Christo is spreker op zakelijke evenementen, zoals seminars en congressen. Door z’n jarenlange kennis en ervaringen op zakelijk gebied, heeft hij veel waarde te bieden aan ondernemers. Hij probeert zijn kennis en de ervaringen op een luchtige en onderhoudende manier, interactief met het publiek te delen. Een grap hier en daar en het publiek betrekken bij het evenement heeft z’n voorkeur. De dag is pas geslaagd, als de mensen met een goed gevoel naar huis toe gaan.  

Natuurlijk is het heel belangrijk, dat zij iets van waarde hebben kunnen opsteken. Christo is een motiverende spreker die graag een stelling deponeert en dan met het publiek erover praat.