Gastspreker inhuren voor uw evenement

Christo Cornelissen

Wie is Christo Cornelissen precies

Christo Cornelissen is een man uit de praktijk en heeft zich verdienstelijk gemaakt bij veel Amerikaanse bedrijven. Hij heeft zich jarenlang toegelegd op het geven van verkooptraining. De laatste 7 jaar heeft hij zich samen met zijn vrouw Mieke Bouquet, toegelegd op  internetmarketing. Hij traint en geeft coaching aan zowel zzp-ers en eigenaren en personeel van MKB bedrijven in Nederland. 

Als jong volwassene had hij een bliksem carriere in het bankwezen gemaakt. Hij gaf uiteindelijk leiding aan 120 medewerkers en 3 afdelingshoofden. Hij rapporteerde rechtstreeks aan de directie. Helaas kwam hij er al snel achter dat dat hem niet gelukkig maakte. Hij verliet het bankwezen en ging uiteindelijk de verkoop in, leerde snel en werd topverkoper bij diverse bedrijven, waaronder Du Boix Benelux. Christo Cornelissen werd uiteindelijk verkoopleider Benelux, maar uiteindelijk besloot hij verkopers te gaan helpen met zijn kennis en ervaring. Dit deed hem besluiten om zijn kennis en ervaringen te gaan delen met andere verkopers en ondernemers. Hij heeft zijn kennis gedeeld bij grote bedrijven als Amway, Quorum, Herbalife, Jean Pierre Sand, en Forever living products.

De passie en missie van Christo Cornelissen van Winst & Groei

Sinds 2010 helpt hij met zijn vrouw ondernemers aan een andere visie en geeft coaching op diverse gebieden. Hun passie is het verspreiden van “de boodschap” over internetmarketing, verkooptraining en het opbouwen van een positieve mindset.

Zij zijn enorm bevlogen en kunnen er uren over praten, want het ondernemen is vandaag de dag volledig veranderd. Vroeger had je klantentrouw, vandaag de dag loopt men voor “een dubbeltje” korting naar de concurrent. Blijven doen wat je vroeger altijd deed is vandaag de dag niet meer voldoende. Men moettegenwoordig beschikken over voldoende verkoop en marketingkennis. Beschik je niet over deze kennis?, dan komen er hele zware tijden aan in de nabije toekomst.

Huur mij in voor uw evenement

Heeft u een evenement, denk aan een personeelsvergadering, een ondernemersvergadering, beurs, of welk evenement dan ook, lees dan even verder…

Ieder evenement moet natuurlijk iets waardevols te bieden hebben voor de bezoekers ervan. Men kan veel vertier en entertainment bieden, maar iets van waarde meegeven is altijd heel belangrijk voor de organisatie. Wat geef je ondernemers dan precies mee? en welke waarde is dan de juiste waarde om mee te geven?

Ondernemers zijn op zoek naar oplossingen voor hun uitdagingen…

Iedere ondernemer wil meer groeien met het bedrijf, men zoekt meer verkeer op de website, meer klanten, meer omzet, maar vooral meer netto winst… Geen enkel bedrijf zal zeggen: nee, ik heb genoeg klanten, doe mij een lol zeg, ik weet nu al niet hoe ik alles moet rondbreien…

Heel veel ondernemers hebben geen idee hoe zij het bedrijf kunnen laten groeien en tasten volledig in het duister. Zij willen wel, maar weten vaak niet precies hoe. U kunt als organisator uw leden of bezoekers van uw evenement een helpende hand aanreiken, maar zij moeten het zelf willen pakken.

Als internetmarketeer en verkooptrainer helpen wij vooral MKB ondernemers in Nederland om hun doelstellingen te bereiken.

Geen no nonsens verhalen, geen theorie, maar puur de werkelijkheid, niet meer en niet minder. Wij vertellen verhalen die tot de verbeelding spreken, laten mensen nadenken over hun eigen positie. Wij confronteren mensen ( niet direct maar indirect ), door de dingen die wij zeggen over het huidige zakendoen.

Onze doelstellingen als gastspreker zijn heel helder

Wij gaan altijd met u als organisatie een gesprek aan en luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen. Alleen dan kunnen wij SAMEN kijken of wij eventueel de geschikte partij zijn voor uw evenement. Immers: het gaat niet om ons, maar om uw bezoekers of leden. Zij moeten na het evenement met een  goed en fijn gevoel naar huis gaan en er wat aan hebben gehad.

Waar kunnen wij uw leden o.a mee van dienst zijn?

 

 

  • Wij laten ondernemers mogelijkheden zien voor uitdagingen
  • Motiveren en inspireren ondernemers
  • Zorgen voor een losse sfeer en gebruiken humor
  • Praten over internetmarketing en verkooptips, mindset
  • Ondernemerschap 2.0 nieuwe stijl - gebruik van internet

Natuurlijk beschikken wij over goede video en geschreven referenties

Geschreven aanbevelingen van onze relaties

Aanbeveling - Tibor  van der Meer - Marketingrevolution. Met liefde geef ik een aanbeveling voor Winst en Groei. Ik heb Christo leren kennen als een ontzettend enthousiast, gedreven en zeer ambitieus persoon, die er alles aan doet om het resultaat van zijn klant te realiseren. Hij is iemand die scherp vanaf de zijlijn mee kijkt en weet hoe hij de aanpassingen in het veld zo kan bepalen, dat er op vrij eenvoudige wijze successen worden geboekt. Hij is een specialist op het gebied van internetmarketing, timemanagement en doelen stellen… Christo heeft zich jaren verdiept, geschoold op alle gebieden om ondernemers te helpen bij het succesvol worden van hun onderneming, hier laat hij mee zien dat hij continu bezig is om zich bij te scholen en is dan ook heel vernieuwend, wat betekent dat Winst en Groei ook continu mee groeit. Ben jij opzoek naar iemand die echt weet hoe het moet, dan is Christo jou man. Wat heb je te verliezen?...
Tibor-van-der-Meer
Tibor van der Meer -
Oprichter Marketingrevolution.nl
Nathan Veenstra - Letterzaken.nl Hallo Christo, Hierbij mijn referentie over Winst & Groei. Deze is met name op jou gericht, omdat het coachingtraject immers met jou heeft plaatsgevonden. Met Winst & Groei realiseer je werkelijk wat de naam zegt: winst en groei. Dat is ook datgene wat je als ondernemer wenst. Winst is noodzakelijk om überhaupt te blijven bestaan en groei is noodzakelijk omdat stilstand achteruitgang is. Christo Cornelissen heeft kennis en ervaring in huis die goud waard zijn. Zijn werk- en levenservaring zijn van grote toegevoegde waarde voor ondernemers en ondernemingen die net dat zetje nodig hebben om: Uit een dal te komen Van groot naar groter te gaan Weten dat er meer in zit en dat er echt uit willen halen Christo kan dat en doet dat op een prettige manier. Coachend, maar ook met een goed luisterend oor met aandacht voor de behoefte van de ander. Wil je meer groei en meer winst, dan beveel ik Winst & Groei aan als partner voor je onderneming.
Nathan Veenstra
Nathan Veenstra
Letterzaken.nl SEO specialist
Aanbeveling Daan Peeters - Onlinegeldverdienen.nl Hey Christo, ik wil je graag nog even bedanken voor je tijd en ons gesprek. Jouw professionele kijk op zaken en jarenlange ervaring waren goed zichtbaar. De nuttige tips en adviezen zullen mij zeker gaan helpen in de toekomst. Je manier van coachen en je adviezen zijn heel helder en meteen toepasbaar. Jij weet precies waar de pijnpunten zitten en weet die op te lossen. Nogmaals heel erg bedankt.
Daan Peeters
Daan Peeters
Onlinegeldverdienen.nl
Klazina Waertz afvallenmetpurechocolade.nl Hoi beste Christo, vanmiddag hebben we een coaching gesprek gehad omtrent de aanpak van de lancering van mijn nieuwe e-cursus. Ik heb veel nuttige informatie van je gekregen waar ik zeker mee uit de voeten kan komen. Reuze bedankt voor je hulp en nuttige tips & trucs
Klaziena-Waerts- 150-x-150
Klazina waertz
Craving watchers
Ik wil Christo Cornelissen van harte aanbevelen! Waarom? Door middel van een coaching / kennismaking sessie, stelt Christo een aantal vragen die je moet beantwoorden. Aan de hand van de antwoorden die jij gegeven hebt, weet Christo hier doelgericht op in te spelen en geeft heel heldere richtlijnen en adviezen Christo is een man die denkt in oplossingen en beschikt over ontzettend veel vakkennis, dat hem een ware expert maakt op het gebied van ''Winst en Groei''. Als jij als ondernemer tegen een aantal zaken oploopt of niet genoeg resultaten boekt binnen in je onderneming, is Christo Cornelissen van Winst en Groei de partij om te benaderen…. Christo is echt de aangewezen persoon die jou op het juiste spoor kan zetten? MITS: Jij natuurlijk de geleerde zaken per direct in je business implementeert! Meld je dus geheel vrijblijvend aan voor 1 GRATIS coaching sessie bij Winst en Groei en bekijk wat voor impact deze sessie op jou zal hebben… Mij heeft het in ieder geval enorm geholpen en Christo heeft mij hele goede handvatten en inzichten gegeven! Ik ben zo enthousiast over Christo Cornelissen, dat ik in ieder geval gebruik wil maken van zijn diensten! Ik weet dat iedere groot man, groot is geworden door middel van een coach of meerdere coaches. Ik ga deze stappen dus zeker met de hulp van Christo zetten. Christo bedankt!
Jerry Bosschart
Jerry Bosschart
Ondernemer
Aanbeveling Selma Baysal Vanochtend heb ik een coachsessie gehad en dat heeft me enorm goed gedaan. Wat fijn om met een professional van gedachten te wisselen en gestimuleerd te worden! Heel hartelijk bedankt en ik kijk uit naar een volgende keer.
Selme Baysal
Selma Baysal
Ondernemer
Ik heb Christo leren kennen als iemand met veel kennis van zaken op het gebied van verkooptraining en internetmarketing. Op het gebied van online marketing is Christo iemand die zijn sporen heeft verdiend waardoor hij heel goed met je kan meedenken. Hij leeft zich in in je situatie en komt met bruikbare tips en adviezen. Dat alles doet hij op een toegankelijke, hartelijke en betrokken manier.
William-van-Rossum
William van Rossum www.videomarketingwise.nl
Ondernemer
Ik heb Christo leren kennen als een persoon die echt in de ander geïnteresseerd is. Luistert aandachtig naar wat de ander te vertellen heeft en is in staat in korte tijd bloot te leggen waar de aandachtspunten liggen. Christo heeft veel ambitie en heeft mij voorzien van veel tips en adviezen, die mij bijzonder goed, op het gebied van internetmarketing en (koude) acquisitie geholpen hebben. Zijn manier van werken en coachen werkt stimulerend. De wijze hoe hij zich kan inleven in de klant en de onderneming spreken mij enorm aan. Ik ben zeer enthousiast over zijn aanpak. Zoekt u een betrouwbare partner die met u als ondernemer meedenkt en uw onderneming echt wil helpen dan kan ik Christo Cornelissen van harte bij u aanbevelen. Hij laat u opnieuw doen waar u goed in bent. Namelijk ondernemen. Hij biedt doeltreffende oplossingen en daarmee ontzorgt hij u als ondernemer.
Beveiliging
Jack Stolting - www.set-ra.nl
Ondernemer
Aanbeveling - Martijn Magermans - www.bowlingcentrumvenray.nl Bedankt voor het coaching uurtje Christo! Je bent duidelijk een man met ervaring. Wij jonge ondernemers hoe eigenwijs we ook zijn kunnen af en toe goed doorgrond en solide advies gebruiken. Thank’s voor de moeite en succes met de business!
Martijn Magermans
Martijn Magermans
Eigenaar: Bowlingbaan Venray
Christo heeft passie en heel veel doorzettingsvermogen voor zijn bedrijf! Door de jaren heen heb ik gemerkt dat Christo kennis en praktijk goed kan combineren met een doortastendheid! Christo zet door waar andere stoppen, hij is probleem oplossend en een zeer goed klankbord als u met hem van gedachten wil wisselen.!
Frank-Meijer
Frank Meijer
Ondernemer
Christo heeft passie en heel veel doorzettingsvermogen voor zijn bedrijf! Door de jaren heen heb ik gemerkt dat Christo kennis en praktijk goed kan combineren met een doortastendheid! Christo zet door waar andere stoppen, hij is probleem oplossend en een zeer goed klankbord als u met hem van gedachten wil wisselen.!
Patrick Noordheim
Patrick Noordheim
KDV - Happy Faces
Dankjewel Christo voor alle marketing tips en adviezen die je mij hebt gegeven. Het was prettig samenwerken met je! Ik wens je nog veel succes met Winst & Groei! Met hartelijke groet, Joffry Arthur van internetmarketingwebsite.nl
Joffry-Arthur
Jpffry Arthur
Marketingwebdesigner Internetmarketingwebsite.nl
Ik heb Christo Cornelissen leren kennen als een ambitieuze ondernemer met passie en vooral ook visie. Christo Cornelissen is de afgelopen jaren mijn mentor geweest en tevens mijn coach. Hij is een fijne respectabel persoon, met een zeer groot analyserend vermogen: weet hij het beste in je naar boven te halen. Met een strategisch plan van aanpak, biedt Christo Cornelissen meer dan alleen maar een goed luisterend oor. Als je op zoek bent naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of heb je ondersteuning nodig op zakelijk gebied, maak dan een praatje met Christo Cornelissen, hij kan je zeker verder op weg helpen. Bij deze wil ik Christo Cornelissen dan ook van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet,
Jerry Bosschart
Jerry Bosschart
eigenaar: www.meubelsreiniging.nl
Ik ontmoete Christo op een netwerkborrel in Almere. Toen we in gesprek raakte merkte ik meteen dat hij erg vriendelijk is. Na de netwerkborrel hebben we verschillende keren om de tafel gezeten om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen. In die gesprekken merkte ik dat hij erg goed luisterde en bij elk gesprek wist hij wel een connectie met mensen te maken die mij verder kon helpen. Al deze gesprekken voelde erg vrij. Daarnaast had ik het gevoel dat hij niks aan mij wilde verkopen, maar alleen mij wilt helpen. Hierdoor ontstaat een sfeer dat ik ook hem wilde helpen. Tijdens de gesprekken gaf hij goede tips aan mij over marketing. Die ben ik nu aan het toepassen en moet zeggen die kleine tips hebben grote impact op mijn bedrijf in positieve zin. Daarom zou ik Christo zeker aanbevelen aan andere mensen op het gebied van marketing en sales. Mij is het in iedergeval heel erg goed bevallen!
Patrick Vollenbroek
Patrick Vollenbroek www.webvragen.nl
eigenaar: www.meubelsreiniging.nl

Bent u op zoek naar een goede gastspreker voor uw evenement?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Het zal u verbazen wat er zoal mogelijk is. Wij zijn heel flexibel met maar 1 doel voor ogen: het laten slagen van uw evenement! Daarnaast zullen wij er alles aan doen, om uw leden een waardevolle ervaring mee te geven. Wat wij beloven komen wij na!

Onze tarieven

  • 60-tot 90 minuten - €497 excl. 21% btw
  • Dagdeel max. 4 uur - € 797 excl. 21% btw
  • Hele dag max 8 uur - €1450 excl. 21% btw

Contact opnemen

Wij kunnen ons het heel goed voorstellen dat u na het lezen van bovenstaande informatie, eventueel nog vragen heeft die u graag aan ons zou willen stellen. U kunt hieronder uw vraag aan ons toesturen. Wij nemen dan z.s.m. ( uiterlijk binnen 24 uur ) telefonisch contact met u op.

Christo Cornelissen en Mieke Bouquet

 

 

 

 

 

Het team van Winst & Groei

Christo Cornelissen en Mieke Bouquet

Boekingen informatieformulier

* indicates required