Consultancy

"ONTDEK HOE OOK JIJ MET JOUW HUIDIGE BUSINESS EN KLANTEN MEER KUNT GAAN VERDIENEN IN MINDER TIJD EN MET MINDER MOEITE"

De praktijk van een gemiddelde ondernemer op internet

Zorgen van een ondernemer
Herkenbaar?

Je kent het vast wel, tegenwoordig heeft bijna iedereen het over geld verdienen op het internet… Toch begin ik te roepen dat het allemaal niet zo eenvoudig ligt en dat het vaak veel te rooskleurig en te makkelijk wordt voorgesteld. Ik ken ondernemers die heel hard werken, van alles uitproberen, maar na jaren nog steeds niet aankomen in het beloofde land. Hoe komt dat dan?, werken zij niet hard genoeg, of zijn zij niet voldoende gemotiveerd, besteden zij te weinig tijd aan het opzetten van hun business?… Voor de meeste ondernemers luidt het antwoord NEE!

Misschien ben jij ook wel zo’n ondernemer die keihard heeft gewerkt, veel tijd, moeite en geld heeft geinvesteerd en nog steeds heeft het beloofde succes je nog niet toegelachen. Wij weten 100% zeker dat je dit ook herkent, of op z’n minst wel eens ondernemers bent tegengekomen die dit lot beschoren zijn, alle goede bedoelingen ten spijt. Wij kunnen je alvast een ding zeggen, het ligt niet aan jou of aan de ondernemer waarvan je bovenstaande verhaal herkent. De praktijk is veel weerbarstiger dan dat men je wil doen geloven.

Het ligt aan het feit dat je nog niet, of nog niet helemaal beschikt over het juiste vervoermiddel om van “A” naar ” B “te komen.

Wat te denken van het volgende:

Bloggen
 • Je hebt een schitterende website
 • Je schrijft regelmatig mooie en waardevolle blogartikelen
 • Je hebt zelf mooie online producten gemaakt
 • Je doet aan social media
 • Je teksten heb je zelf allemaal heel goed geschreven
 • Je krijgt bezoekers naar je website

Alles schijn je volgens het boekje te doen, maar je behaalt niet het gewenste resultaat: het voldoende verkopen van je e-book, je trainingen of je online  of offline evenementen…

Je kunt er je vinger niet op leggen, maar ondanks al je positiviteit en al je inspanningen en financiele offers, is het je NIET gelukt. Wist je dat de meeste mensen (90%) geen succes weten te behalen via het iternet?, ondanks alle verwoede pogingen, geeinvesteerde geld en jaren van keihard werken? Dat klinkt allemaal niet erg positief en geeft niet erg veel hoop voor de toekomst toch? Integendeel zelfs, de kansen om geld te verdienen op internet zijn nog nooit zo groot geweest als vandaag de dag!

Het ligt niet aan jou dat e nog steeds de “Heilige Graal” niet hebt gevonden en/of de code voor jouw succes nog niet hebt weten te kraken. Je bent in een val gelopen die internetmarketing heet en waarin veel mensen zichzelf, heel vaak en onterecht,  uitgeven als “internetmarketing expert”, of internetmarketing Guru, of hoe men het ook allemaal zo mooi noemt…

Hoe zou je jezelf voelen als je wel succes zou kunnen hebben met je eigen online business?

 • Je website ziet er schitterend uit
 • De bezoekers lezen regelmatig je blogberichten
 • De mensen schrijven zich in op je nieuwbrief en kijken uit naar je berichten
 • Mensen zijn op zoek naar jouw producten en kopen het massaal van je.
 • Jouw berichten worden op social media gedeeld, ofdat je een popster bent...
 • Je teksten op je website zijn jouw verkopers en verkopen jouw producten of diensten vanzelf...
 • Bezoekers schrijven zich massaal in en er staan files op de weg voor jouw offline evenement...

Wij hadden dit graag voor je willen realiseren, maar helaas is en blijft dat een droom… Wat kunnen wij dan wel voor je bereiken en waarmee kunnen wij je dan wel helpen? Wij zijn heel realistich ingesteld en dat jou jij ook moeten zijn. Er bestaat geen systeem dat je snel geld zal gaan opleveren zonder er maar hard voor te hoeven werken. Ben je op zoek naar zo’n oplossing?, veel succes… Als je deze gevonden hebt, laat het mij dan ook meteen even weten, goed? 

Wat kunnen wij wel voor je betekenen?

 • 3 wekelijkse online trainingssessies in groepsverband ( webinar ) van 60 minuten
 • 1x per maand een 1op1 prive coachingssessie van 45 minuten om voortgang te bespreken
 • Je ontvangt de benodigde pdf's, video's, audio's en e-books
 • Je ontdekt bij ons dat je geen perfecte website nodig hebt
 • Je leert een bewezen concept om snel producten te maken waar je klanten om vragen
 • Je ontdekt hoe je geld kunt verdienen door slim te werken, i.p.v. hard te werken
 • Je kunt voortboorduren op je bestaande verdienmodel en langzaam overstappen
 • Binnen een week kun je starten en in principe je diensten en /of productenaanbieden en geld gaan verdienen
 • Je ontdekt hoe je veel bezoekers naar je website kunt halen
 • Wij hebben een groot extern netwerk van business professionals die wij voor jou kunnen inschakelen
 • Last but not least: wij leren je precies hoe je inkomsten kunt gaan stapelen

Stel: je hebt een coachingsbusiness en je werkt uurtje faktuurtje. Je bent dan gelimiteerd aan je eigen tijd en bent de motor achter je verdienste, toch? Zodra jij stopt met werken, dan valt de motor van het geldverdienen stil en komt er niets meer binnen. De meeste ondernemers zijn bekend met dit verdienmodel. Wij leren dat je het ook allemaal anders kan gaan aanpakken, maar daar is wel een andere mindset, andere kennis en ervaring en een andere aanpak voor nodig. Doorgaan op dezelfde voet geeft hoogstens dezelfde resultaten. Je staat niet voor niets immers waar je nu met je business staat.

Je ervaart via onze manier van werken, dat het echt mogelijk is om geld te verdienen, zonder dat je er telkens opnieuw op basis van uurtje faktuurtje voor moet blijven werken.

Tevens bieden wij je een businessmodel dat je schaalbaar kunt gaan maken, waardoor je met de tijd meer rust en vrijheid zal gaan ervaren.

Daarnaast sta JIJ met je business bij onze coaching volledig centraal, waardoor wij heel specifiek op jouw situatie in kunnen gaan en je echt oplossingen kunnen aandragen voor jouw persoonlijke situatie…

Wij zeggen niet wat je moet doen, maar luisteren naar je wensen, stellen veel vragen en komen met eventuele oplossingen voor je pijnpunten.

Je bent en blijft ten allentijde zelf 100% verantwoordelijk voor je resultaat! Wij werken SAMEN met jou aan jouw succes en aan jouw doelstellingen. Wij doen dat met “huiswerkopdrachten” en kijken elke week naar je voortgang.

Waar nodig kunnen wij je eventueel tegen meerprijs ons team van businessprofessionals aanbieden.

Je kunt gebruik maken van ons coachingmodel en daarnaast 1 op 1 iedere maand 1 GRATIS gesprek met ons boeken van 60 minuten, t.w.v. €100 exclusief 21% btw. 

Verder zullen wij je voorzien van de benodigde informatie, denk aan video’s, audio’s, pdf bestanden of e-books.

 

Wat andere mensen zoal over ons zeggen: aanbevelingen

Dit zijn enkele van de vele aanbevelingen van mensen die onze manier van coaching ooit hebben mogen ervaren. Zij waren zo verrast van de manier van coaching en de aanpak van hun uitdagingen, dat zij deze aanbevelingen graag aan ons wilden geven.

Hier nog enkele geschreven aanbevelingen

Nathan Veenstra – Letterzaken

Met Winst & Groei realiseer je werkelijk wat de naam zegt: winst en groei. Dat is ook datgene wat je als ondernemer wenst. Winst is noodzakelijk om überhaupt te blijven bestaan en groei is noodzakelijk omdat stilstand achteruitgang is. Christo Cornelissen heeft kennis en ervaring in huis die goud waard zijn. Zijn werk- en levenservaring zijn van grote toegevoegde waarde voor ondernemers en ondernemingen die net dat zetje nodig hebben om:

 • Uit een dal te komen
 • Van groot naar groter te gaan
 • Weten dat er meer in zit en dat er echt uit willen halen

Christo kan dat en doet dat op een prettige manier. Coachend, maar ook met een goed luisterend oor met aandacht voor de behoefte van de ander.

Giwara Che – Artiestenbureau

Klinkt goed man! Weet zeker dat jullie écht groot gaan worden. Jouw manier van coaching is zo open, spontaan, doelgericht en wat zo opvalt en fijn is aan jou is de rust die je uitdraagt.

Je hebt een mooie zware stem met een hoop rust.

 

Martijn Magermans – Bowlingcentrum Venray

Bedankt voor het coaching uurtje Chris! Je bent duidelijk een man met ervaring. Wij jonge ondernemers hoe eigenwijs we ook zijn kunnen af en toe goed doorgrond en solide advies gebruiken. Thank’s voor de moeite en succes met de business!

Giwara Che ( Vervolg )

Christo: Waarom denk je dat ik DE aangewezen persoon ben voor jou en je artiesten?

Giwara: Wat ik al eerder aangaf: jij hebt een bepaalde sfeer en rust over je heen. Ik kom niet zo snel mensen tegen die mij zo kunnen laten nadenken als dat jij hebt gedaan met mij de afgelopen maanden. Ben erg voorzichtig op mijn artiesten en zou ze niet zomaar door iemand laten coachen. Jij bent hiervoor wel DE aangewezen persoon Christo!

Daan Peeters – Onlinegeldverdienen.nl

Hey Christo, ik wil je graag nog even bedanken voor je tijd en ons gesprek. Jouw professionele kijk op zaken en jarenlange ervaring waren goed zichtbaar.  De nuttige tips en adviezen zullen mij zeker gaan helpen in de toekomst.
Nogmaals heel erg bedankt.

Groet Daan

Frank Meijer 

Ik vond het een nuttig en zeer prettig gesprek. Christo heeft eigen inzichten en durft je ook uit te dagen.

Een zeer goed besteed uurtje en ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met de kennis en de ervaring van Christo Cornelissen. Dank voor het gesprek en de duidelijke en vooral waardevolle inzichten.

Testimonial Selma Baysal

Vanochtend heb ik weer een wekelijkse coachsessie gehad en dat heeft me enorm goed gedaan. Wat fijn om met een professional van gedachten te wisselen en gestimuleerd te worden!
Heel hartelijk bedankt en ik kijk uit naar een volgende keer.

Selma Baysal.

Speciale zomeraanbieding
( maandbedrag ! )

GEEN verplichtingen 

Wij houden niet van verlichtingen, jij waarschijnlijk ook niet. Vandaar dat wij iedereen vrij laten in hun keuze om met ons samen te gaan werken, zonder mensen voor een langere tijd vast te leggen.

Je kunt zolang met ons samenwerken, als dat je zelf nodig vindt, afhankelijk van de doelstellingen die je zakelijk wil gaan realiseren. Wel is het natuurlijk zo, dat je pas grote veranderingen in je business kunt verwachten, als je dingen aanpast en het echt ook even de tijd geeft. Misschien moet je wel enkele nieuwe vaardigheden leren en zoals je weet kost dat tijd.

Wij hebben heel veel kennis en ervaring in huis en tot onze beschikking, maar ook wij kunnen natuurlijk niet toveren, al zouden wij dat wel graag voor je willen. Je moet dus wel realistisch zijn in je verwachtingen en het veranderingsproces ook echt een eerlijke kans willen geven. Wil je dat niet?, dan zijn wij waarschijnlijk niet de juiste partij voor elkaar.

Misschien dat de tovenaarsleerling, Harry Potter dan iets voor je kan betekenen? Ook hier wil ik van te voren heel duidelijk en vooral eerlijk in zijn, aangezien veranderingen gewoon tijd kosten, ook veranderingen in jouw business, eerlijk is eerlijk, toch? Waarom zou dat daar niet voor gelden?

Aanbieding €347 per maand

Onze 14 dagen niet tevreden geld terug garantie

Garantiezegel

Wij realiseren ons maar al te goed, dat iemand graag garantie op succes wil hebben. Helaas kunnen wij dat eerlijk gezegd niet garanderen, aangezien hiervoor heel veel factoren een van belang zijn.  Een van de factoren is dat men er als ondernemer alles aan moet hebben gedaan, om het allemaal te kunnen laten slagen, maar wat is alles dan precies?.

Wat te denken van externe factoren die er een belangrijke rol in kunnen spelen?
Toch menen wij je hier tegemoet te moeten komen en wettelijk is dat ook verplicht, dus doen wij dat ook netjes, niet omdat het moet, maar omdat wij persoonlijk ook vinden dat onze manier van coachen zo goed is, dat wij die garantie gewoon kunnen geven aan onze cursisten.

Start vandaag nog, je loopt financieel geen enkel risico. Je hebt juist heel veel te winnen...

Dit is de allerbeste garantie die wij je maar kunnen geven en beter gaat het echt niet worden… Wel kunnen wij ons uiterste best doen om je kansen zo groot mogelijk te maken om je uiteindelijk te laten slagen met jouw missie: succesvol worden op het internet en er geld mee te gaan verdienen, dat is wat je uiteindelijk echt wilt, toch? Wij kunnen je daar dus bij helpen en ervoor zorgen, dat je dus de beste begeleiding krijgt, zowel van ons, maar ook van ons externe team van business professionals, die wij dus tegen meerprijs voor je kunnen inzetten.

Wil je ook door ons geholpen worden?, klik dan even op de knop en meld je even aan.
Wij nemen dan z.s.m. even contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij kunnen dan even persoonlijk kennismaken en elkaar wat beter leren kennen.

Natuurlijk kijken wij er ook naar uit om jou te kunnen en mogen helpen met het realiseren van al je plannen.

 

 

 

Meld je nu aan voor een gratis kennismakingsgrsprek van maximaal 30 minuten.

Mocht je na het lezen van dit alles geintresseerd zijn in een eventuele samenwerking met ons, vul dan even het onderstaande formulier in, dan nemen wij z.s.m. even contact met je op voor het maken van een intakegesprek van 30 maximaal minuten.

Wij kunnen dan kijken wat je precies zou willen gaan bereiken met je business en de mogelijkheden.

Rest ons je verder nog een hele fijne dag toe te wensen

Groetjes

Christo en Mieke

   Christo Cornelissen en Mieke Bouquet 

 

Jouw GRATIS strategiesessie kan je hieronder, snel en eenvoudig bij ons aanvragen

Meld je aan bij Winst & Groei en boek je GRATIS strategiesessie van 30 min. Wij bellen z.s.m. terug voor het maken van een afspraak

* indicates required