LSCNL franchise overleg in Almere

 

LSCNL franchise overleg in Almere

LSCNL franchise overleg in Almere. Zaterdag 20 januari j.l. ben ik als internetmarketeer uitgenodigd om eens bij LSCNL ( Lifestyle Coaching Nederland ) te komen kijken. Ik kwam naar het bedrijf en maakte kennis met hun franchisenemers. Dit gebeurde tijdens hun LSCNL franchise overleg in Almere.

Het bedrijf LSCNL is gespecialiseerd in een gezonde lifestyle, gezonde voeding, het verkrijgen van meer energie en vitaliteit. Waarschijnlijk vergeet ik nog wel iets, maar dat zal mij vast wel worden vergeven. 😏 Een ding is mij wel heel goed duidelijk geworden: gezondheid is erg belangrijk en… je kunt er dus wel degelijk zelf iets aan doen. Een auto breng je regelmatig voor een onderhoudsbeurt naar een garage, maar wat doe jij met jouw lichaam? Hoe goed zorg je daar precies voor? Je lichaam is n.l. ook een machine die slijt en op z’n tijd onderhoud nodig heeft. Hoe is het gesteld met jouw machine?

Hoe beter je voor je lichaam zorgt, des te beter zal een lichaam gaan functioneren.  Gezondheid en je gezond voelen is dus het directe gevolg van een gezonde lifestyle en het tot je nemen van gezonde voeding! De coaches van Lifestyle Coaching Nederland zijn specialisten op het gebied van gezonde voeding, een gezonde lifestyle, meer energie en vitaliteit. LSCNL opereert landelijk, dus er zit altijd wel ergens een longevety coach bij je in de buurt!

Wat betreft de franchisenemers zelf

Mijn eerste gevoel tijdens het bijwonen van hun meet and great was:

Het is een groep professionals, vol met passie en motivatie, om mensen echt te willen helpen met hun gezondheid en daarmee ook met een gezond gewicht door een gezonde lifestyle te helpen aannemen..

Zij zetten niet in op het afvallen alleen, maar richten zich echt veel  meer op de weg daar naartoe, een gezonde levensstijl aannemen.

Het ‘bijproduct’ is waarschijnlijk gewichtsverlies, maar het hoofddoel is: een gezonder leven kunnen leiden, vol energie en vitaliteit! Dat is voor jong en oud heel belangrijk

Ik wil de directie bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor hun uitnodiging en de gastvrijheid.

Daarnaast wens ik iedereen binnen de organisatie ( de franchisenemers) heel veel succes toe, met het opbouwen van hun bedrijf en het werken met hun passie binnen Lifestyle Coaching Nederland.

LSCNL franchise overleg in Almere

De ideale klant, wie is dat precies

 

De ideale klant nader bekeken. Arnout Van den Bossche is een Vlaamse comedian die actief is in België en Nederland. In de voorstelling Burn-out voor Beginners gaat Arnout in op het leven op de werkvloer en hoe dit kan leiden tot een burn-out (burnout). In dit fragment gaat hij verder op de ideale klant of hoe je je doelgroep kan vinden.

Website http://www.arnoutvandenbossche.be
Beelden uit try outs voor de voorstelling “Burn-out voor Beginners”.
Onderwerp: Wat is je ideale klant?

Laat gerust je reactie achter, of like of deel dit bericht voor ons. Jouw stem en mening is belangrijk, niet alleen voor ons, maar ook voor al onze leden. Laat je reactie dus gerust achter.

Rest ons je nog een hele fijne dag toe te wensen

Christo Cornelissen en Mieke Bouquet – Winst & Groei  – Internetmarketing – Verkooptraining – Mindset – Motivatoe – Inspirator

Schrijf je hieronder in voor onze wekelijkse internetmarketing en verkooptips en ontvang ons gratis E-book.

[optinform]