Aanbevelingen

Hier vind je aanbevelingen van onze relaties

Ben je ook tevreden over onze coaching, of ben je heel goed geholpen met onze adviezen en handvatten? laat het onze bezoekers weten!
Klik op de oranje afbeelding en je word doorgestuurd naar de pagina waarook jij je aanbeveling achter kunt laten. Een geschreven aanbeveling vinden wij al heel fijn, maar als je het even snel op video wil vastleggen, dan zouden wij dat echt fantastisch vinden.

Na ontvangst van je aanbeveling, belonen wij je met een digitaal geschenk, welke wij z.s.m. even handmatig naar je toesturen. Ala je dus een aanbeveling wilt geven, kun je dat NU doen, klik op de oranje knop en vul het formulier in.

Rest ons je nog een hele fijne dag toe te wensen. Christo Cornelissen en Mieke Bouquet.

Hier kan men geschreven aanbevelingen van onze klanten vinden

Geloof ons niet, maar geloof liever wat anderen over ons zeggen, als zij een afspraak met ons hebben gemaakt, ons “live” hebben leren kennen en uiteindelijk zaken met ons hebben gedaan…

Aanbevelingen van onze klanten

Aanbeveling HBO Windesheim Flevoland n.a.v. 4 gastcolleges en een Blitzmiddag met 65 studenten

“Graag beveel ik Christo Cornelissen aan.

Christo heeft  4 gastcolleges gegeven over het omgaan met bezwaren en tegenwerpingen en het afsluiten van een verkoopgesprek d.m.v. afsluittechnieken aan onze tweedejaars studenten Commerciële Economie.

Daarnaast heeft hij zich ingezet als acteur tijdens de salesgesprekken met studenten. Unaniem waren de studenten enthousiast over de praktijkvoorbeelden en de tips en adviezen die Christo hen heeft gegeven.

Ik bedank Christo hierbij nogmaals voor zijn inzet, enthousiasme en betrokkenheid bij onze studenten.”

Maaike Koster-Verhaar, docent Commerciële Economie, Windesheim Flevoland

Aanbeveling voor Christo Cornelissen van Winst & Groei.

Dhr. Cornelissen heeft diverse gastcolleges gegeven bij Windesheim Flevoland aan de Commerciële Economie opleiding.

Mijn naam is Jake Andreas, en ik ben een van de studenten die aanwezig mocht zijn bij dit gastcollege. Om mijzelf even kort voor te stellen; ik ben tweedejaars student van de Commerciële Economie opleiding en doe deze opleiding met erg veel plezier. 

Gastcolleges van interessante personen spreken mij erg aan, omdat de gastsprekers zorgen voor nieuweinput, en nieuwe inzichten, zo ook de gastcolleges van dhr. Cornelissen.

In mijn ogen is dhr. Cornelissen een uitermate goede verkooptrainer, en ik heb heel veel van hem mogen leren op het gebied van klanten en sales.. Ik kan hem dan ook heel erg bij u aanbevelen.

Jake Andreas

 

Aanbeveling - Tibor  van der Meer - Marketingrevolution. Met liefde geef ik een aanbeveling voor Winst en Groei. Ik heb Christo leren kennen als een ontzettend enthousiast, gedreven en zeer ambitieus persoon, die er alles aan doet om het resultaat van zijn klant te realiseren. Hij is iemand die scherp vanaf de zijlijn mee kijkt en weet hoe hij de aanpassingen in het veld zo kan bepalen, dat er op vrij eenvoudige wijze successen worden geboekt. Hij is een specialist op het gebied van internetmarketing, timemanagement en doelen stellen… Christo heeft zich jaren verdiept, geschoold op alle gebieden om ondernemers te helpen bij het succesvol worden van hun onderneming, hier laat hij mee zien dat hij continu bezig is om zich bij te scholen en is dan ook heel vernieuwend, wat betekent dat Winst en Groei ook continu mee groeit. Ben jij opzoek naar iemand die echt weet hoe het moet, dan is Christo jou man. Wat heb je te verliezen?...
Erno van der Meer
Tibor van der Meer
Marketing Revolution
Nathan Veenstra - Letterzaken.nl Hallo Christo, Hierbij mijn referentie over Winst & Groei. Deze is met name op jou gericht, omdat het coachingtraject immers met jou heeft plaatsgevonden. Met Winst & Groei realiseer je werkelijk wat de naam zegt: winst en groei. Dat is ook datgene wat je als ondernemer wenst. Winst is noodzakelijk om überhaupt te blijven bestaan en groei is noodzakelijk omdat stilstand achteruitgang is. Christo Cornelissen heeft kennis en ervaring in huis die goud waard zijn. Zijn werk- en levenservaring zijn van grote toegevoegde waarde voor ondernemers en ondernemingen die net dat zetje nodig hebben om: Uit een dal te komen Van groot naar groter te gaan Weten dat er meer in zit en dat er echt uit willen halen Christo kan dat en doet dat op een prettige manier. Coachend, maar ook met een goed luisterend oor met aandacht voor de behoefte van de ander. Wil je meer groei en meer winst, dan beveel ik Winst & Groei aan als partner voor je onderneming.
Nathan Veenstra
Letterzaken.nl
Aanbeveling Daan Peeters - Onlinegeldverdienen.nl Hey Christo, ik wil je graag nog even bedanken voor je tijd en ons gesprek. Jouw professionele kijk op zaken en jarenlange ervaring waren goed zichtbaar. De nuttige tips en adviezen zullen mij zeker gaan helpen in de toekomst. Je manier van coachen en je adviezen zijn heel helder en meteen toepasbaar. Jij weet precies waar de pijnpunten zitten en weet die op te lossen. Nogmaals heel erg bedankt.
Daan Peeters
Daan Peeters
eigenaar Onlinegeldverdienen.nl
Aanbeveling Selma Baysal Vanochtend heb ik een coachsessie gehad en dat heeft me enorm goed gedaan. Wat fijn om met een professional van gedachten te wisselen en gestimuleerd te worden! Heel hartelijk bedankt en ik kijk uit naar een volgende keer.
Selme Baysal
Selma Batsal Apeldoorn
Klazina Waertz afvallenmetpurechocolade.nl Hoi beste Christo, vanmiddag hebben we een coaching gesprek gehad omtrent de aanpak van de lancering van mijn nieuwe e-cursus. Ik heb veel nuttige informatie van je gekregen waar ik zeker mee uit de voeten kan komen. Reuze bedankt voor je hulp en nuttige tips & trucs
Klazina Waertz
Afvallenmetpurechocolade.nl
Aanbeveling - Martijn Magermans - www.bowlingcentrumvenray.nl Bedankt voor het coaching uurtje Christo! Je bent duidelijk een man met ervaring. Wij jonge ondernemers hoe eigenwijs we ook zijn kunnen af en toe goed doorgrond en solide advies gebruiken. Thank’s voor de moeite en succes met de business!
Martijn Magermans
Martijn Magermans
Eigenaar/directeur Bowlingcentrum-Venray.nl
Ik wil Christo Cornelissen van harte aanbevelen! Waarom? Door middel van een coaching / kennismaking sessie, stelt Christo een aantal vragen die je moet beantwoorden. Aan de hand van de antwoorden die jij gegeven hebt, weet Christo hier doelgericht op in te spelen en geeft heel heldere richtlijnen en adviezen Christo is een man die denkt in oplossingen en beschikt over ontzettend veel vakkennis, dat hem een ware expert maakt op het gebied van ''Winst en Groei''. Als jij als ondernemer tegen een aantal zaken oploopt of niet genoeg resultaten boekt binnen in je onderneming, is Christo Cornelissen van Winst en Groei de partij om te benaderen…. Christo is echt de aangewezen persoon die jou op het juiste spoor kan zetten? MITS: Jij natuurlijk de geleerde zaken per direct in je business implementeert! Meld je dus geheel vrijblijvend aan voor 1 GRATIS coaching sessie bij Winst en Groei en bekijk wat voor impact deze sessie op jou zal hebben… Mij heeft het in ieder geval enorm geholpen en Christo heeft mij hele goede handvatten en inzichten gegeven! Ik ben zo enthousiast over Christo Cornelissen, dat ik in ieder geval gebruik wil maken van zijn diensten! Ik weet dat iedere groot man, groot is geworden door middel van een coach of meerdere coaches. Ik ga deze stappen dus zeker met de hulp van Christo zetten. Christo bedankt!
Jerry Bosschart
Jerry Bosschart
Procleaning4you
Aanbeveling - Frank Meijer Ik vond het een nuttig en prettig gesprek. Christo heeft eigen inzichten en durft je ook uit te dagen. Een goed besteed uurtje. Dank voor het gesprek en de inzichten Christo.
Frank Meyer
ondernemer
Christo heeft passie en heel veel doorzettingsvermogen voor zijn bedrijf! Door de jaren heen heb ik gemerkt dat Christo kennis en praktijk goed kan combineren met een doortastendheid! Christo zet door waar andere stoppen, hij is probleem oplossend en een zeer goed klankbord als u met hem van gedachten wil wisselen.!
Patrick Noordheim
Patrick Noordheim
Manager at a childcarecenter by Happy Faces Lelystad
Dankjewel Christo voor alle marketing tips en adviezen die je mij hebt gegeven. Het was prettig samenwerken met je! Ik wens je nog veel succes met Winst & Groei! Met hartelijke groet, Joffry Arthur van internetmarketingwebsite.nl
Joffry Arthur
Marketing webdesigner Internetmarketingwebsite.nl
Ik heb Christo leren kennen als iemand met veel kennis van zaken op het gebied van verkooptraining en internetmarketing. Op het gebied van online marketing is Christo iemand die zijn sporen heeft verdiend waardoor hij heel goed met je kan meedenken. Hij leeft zich in in je situatie en komt met bruikbare tips en adviezen. Dat alles doet hij op een toegankelijke, hartelijke en betrokken manier.
William van Rossum
Online videomarketing specialist bij videomarketingwise.nl
Ik heb Christo Cornelissen leren kennen als een ambitieuze ondernemer met passie en vooral ook visie. Christo Cornelissen is de afgelopen jaren mijn mentor geweest en tevens mijn coach. Hij is een fijne respectabel persoon, met een zeer groot analyserend vermogen: weet hij het beste in je naar boven te halen. Met een strategisch plan van aanpak, biedt Christo Cornelissen meer dan alleen maar een goed luisterend oor. Als je op zoek bent naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of heb je ondersteuning nodig op zakelijk gebied, maak dan een praatje met Christo Cornelissen, hij kan je zeker verder op weg helpen. Bij deze wil ik Christo Cornelissen dan ook van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet,
Jerry Bosschart
Jerry Bosschart
Procleaning4you.nl
Ik heb Christo leren kennen als een persoon die echt in de ander geïnteresseerd is. Luistert aandachtig naar wat de ander te vertellen heeft en is in staat in korte tijd bloot te leggen waar de aandachtspunten liggen. Christo heeft veel ambitie en heeft mij voorzien van veel tips en adviezen, die mij bijzonder goed, op het gebied van internetmarketing en (koude) acquisitie geholpen hebben. Zijn manier van werken en coachen werkt stimulerend. De wijze hoe hij zich kan inleven in de klant en de onderneming spreken mij enorm aan. Ik ben zeer enthousiast over zijn aanpak. Zoekt u een betrouwbare partner die met u als ondernemer meedenkt en uw onderneming echt wil helpen dan kan ik Christo Cornelissen van harte bij u aanbevelen. Hij laat u opnieuw doen waar u goed in bent. Namelijk ondernemen. Hij biedt doeltreffende oplossingen en daarmee ontzorgt hij u als ondernemer.
Beveiliging
Jack Stolting
Hospitality en Security trainer-coach bij Se-Tra Training
Ik ontmoete Christo op een netwerkborrel in Almere. Toen we in gesprek raakte merkte ik meteen dat hij erg vriendelijk is. Na de netwerkborrel hebben we verschillende keren om de tafel gezeten om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen. In die gesprekken merkte ik dat hij erg goed luisterde en bij elk gesprek wist hij wel een connectie met mensen te maken die mij verder kon helpen. Al deze gesprekken voelde erg vrij. Daarnaast had ik het gevoel dat hij niks aan mij wilde verkopen, maar alleen mij wilt helpen. Hierdoor ontstaat een sfeer dat ik ook hem wilde helpen. Tijdens de gesprekken gaf hij goede tips aan mij over marketing. Die ben ik nu aan het toepassen en moet zeggen die kleine tips hebben grote impact op mijn bedrijf in positieve zin. Daarom zou ik Christo zeker aanbevelen aan andere mensen op het gebied van marketing en sales. Mij is het in iedergeval heel erg goed bevallen!
Patrick Vollenbroek
Patrick Vollenbroek
Directeur WebVragen B.V.
Christo is een enthousiaste marketingexpert en verkooptrainer die mij in korte tijd vele nieuwe (verkoop)vaardigheden heeft geleerd, waar ik enorm dankbaar voor ben. Hij is in staat om zich goed te kunnen verplaatsen in jouw situatie: daardoor heeft hij altijd bruikbare adviezen en tips die voor mij hun waarde meer dan bewezen hebben in de praktijk. Bovendien kan ik bij hem altijd terecht voor hulp wanneer ik iets wil weten over het opzetten van bijvoorbeeld een eigen bedrijf. Je merkt in alle opzichten direct dat Christo een persoon is met jarenlange ervaring en opgedane vakkennis uit de praktijk. Hij spreekt vol enthousiasme en passie over de gebieden waarop hij een ware specialist is. Hij heeft inspirerende en vernieuwende ideeën op het gebied van marketing en sales, waaruit blijkt dat hij continu bezig is met zijn persoonlijke ontwikkeling op deze gebieden: een goede eigenschap voor een coach die andere ondernemers wil helpen naar succes, lijkt mij. Christo is in mijn ogen een zeer goede internetmarketing coach / verkooptrainer en daarom zeker aan te bevelen bij elke (jonge) ondernemer die op zoek is naar advies gebaseerd op levens- en praktijkervaring! Met vriendelijke groet, Nina Ter Horst
Nina Ter Horst
Nina Ter Horst
secretaresse en aankomend ondernemer